3 út, ami előtted áll, ha attól szenvedsz, kikészít a főnököd

Életed java részét a munkahelyeden töltöd, épp ezért egyáltalán nem mindegy milyen légkör milyen hatásokat gyakorol rád!

Amikor a Mindenható egy rossz főnökkel áldott meg, képtelen vagy az objektivitásra.

Nem tudod melyik nap éppen milyen terrort kell elszenvedned, szinte állandó készültségben van az idegrendszered.

A stressz hormonok szintje folyamatosan emelkedett és ebből ugrik az egekbe, akár az üvöltős akár a csendes, pszichikai bántalmazást kell elszenvedned, esetleg szexuális zaklatás áldozata leszel. Ilyenkor cseppet sem vigasztal, ha mindez mögött a másik fél múltban elszenvedett lelki sérülései állnak. Elképzelhető, hogy féltékenységét, kisebbségi komplexusát takargatja számodra ártó viselkedésével, vagy nárcisztikus személyiség, esetleg csak szimplán nem vagy vele kompatibilis. Ő is emberből van, lehet, a fentről és lentről jövő együttes nyomást nem képes kezelni.

Lehetséges, hogy ez az állapot már az éjszakádra is rányomta a bélyegét és este, elalváskor már azon parázol….vajon holnap mi zúdul a nyakadba…. nem tudsz aludni sem.

Teljesen bele vagy tekeredve a problémádba és az agyad folyamatosan ismételgeti „Kikészít a főnököm”, „Kikészít a főnököm”, „Kikészít a főnököm”. Mindig erről beszélsz, ez jár az agyadban, elszívva az életenergiát, életkedvedet.

A lefelé vezető negatív spirálnak nem látod a végét, nem ismered a kiutat. Az állandóan megemelkedett stressz szint miatt az élettani mutatóid hanyatlanak.

Stressz hatására az emésztésed romlik, ami kritikus, hiszen az Ayurveda gyógyászat szerint a jó emésztés az egészség alapja. A vérnyomásod megemelkedik, ingadozik és ha sokáig emelkedett állapotban van, végül stagnál. Életet veszélyeztető lehet a kiugróan magas vérnyomás!

Hormonális rendszer és idegrendszer közvetlen kapcsolata miatt a stressz felborítja a hormon egyensúlyt is. Elkezdődnek a nőgyógyászati problémák, amik legkésőbb a premenopausaban biztosan kibuknak.

Lehet, állandó fej- vagy hasfájás, gyomorégés, puffadás, szorulás, hasmenés mögött is a munkahelyi krízis áll.

Krónikus stressz hatására kimerülsz, hangulati válságba kerülsz, csökken az energia szinted, amit a kollégák is érzékelnek és a falkaelmélet törvényei szerint ők is kikezdhetnek.

Tudatalatti emlékek jönnek létre, amik determinálóak lesznek életed hátralévő részére.

 

Ilyen élethelyzetben 3 lehetséges út áll előtted.

Zárt csoportomban olvashatod tovább: https://www.facebook.com/groups/898245627294039

 

 

Foglalj időpontot egy ingyenes és kötetlen telefonos konzultációra, ahol felmérem az állapotodat és felvázolom a személyre szabott megoldási lehetőséget.

A maximum 30 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ez a 30 perc kizárólag Rólad szól, a Te problémáidat vizsgáljuk meg közelebbről.

Ha a konzultáció során úgy látom, tudunk együttműködni, akkor felvázolom a lehetőségeket az állapotod javítása érdekében.

A konzultáció regisztrációhoz kötött. Az időpontfoglalás után e-mailedre küldött kérdőív válaszai alapján készülök fel a beszélgetésre.

A konzultáció azért ingyenes, hogy el tudjam dönteni beletartozol-e a kompetenciámba. (ha nem, átirányítalak egy másik szakemberhez).

IDŐPONTFOGLALÁS INGYENES KONZULTÁCIÓRA ► Kérem, az időpontfoglaláshoz töltsd ki az űrlapot és az utána lévő kérdőívet!

Kattints a gombra

GDPR

5 + 1 =