Foglalj időpontot egy kötetlen, ingyenes telefonos konzultációra.

 

Lefoglalom az időpontomat a 30 perces ingyenes állapotfelmérésre.

Teljesítményorientált vagy, de az álmatlanság és a stressz elszívja minden energiád?

„A munkámban, a magánéletben is maximalista vagyok, több végéről égetem a gyertyát. Túl nagy a nyomás, kimerültem. Hiába vagyok fáradt mégsem alszom jól, nincs kedvem semmihez és pánik tünetek is megjelentek.”

Hogy érzed magad?

Túl sok a stressz az életedben, az állandó teljesítménykényszer és a levezetetlen feszültségek egy olyan negatív spirálba tesznek, ahol a saját pihenésedet is önpusztító módon szabotálod.

Gondolataid nem hagynak nyugodni, a túlstimuláltság, az egész napos ingercunami szétfeszíti a fejed, türelmetlenné, ingerültté válsz.

Kezdeti alvási gondjaid keletkeztek, nem tudod magad kipihenni, ezért folyamatosan romlik a teljesítményed és pocsék a hangulatod.

Rendszeresen csődöt mondasz az alvásban, a kialvatlanság miatt ingerültté, feszültté, búskomorrá válsz és elszigetelődsz a barátaidtól, még kedvenc szórakozásod is terhel.

Végre sikerült elaludnod este, de hajnalban felébredsz és nem tudsz újból elaludni, hiszen már azon jár az agyad, mindjárt kelni kell.

Hónapok, évek óta fennálló krónikus alvási problémáid vannak, ami lenyomatot képezett a szervezeteden, arcodon. Az enerváltságot testi problémák tetézik. A külsőd leamortizált.

Gyógyszereket szedsz, hiszen a krónikus stressz és álmatlanság nem kíméli a szervezetedet. Vérnyomás-, szív panaszok, hormon egyensúlyhiány, emésztési gondok, depresszió és akár szuicid gondolatok is felmerülhetnek.

Folyamatosan azon dilemmázol gyógyszert vegyél be vagy gyógynövényt használj. Van úgy, hogy a legradikálisabb altató sem használ és attól rettegsz, ki fognak rúgni vagy csődbe megy a vállalkozásod.
Állandóan kimerült vagy, emberi kapcsolataid romokban hevernek és egy lakatlan szigetről álmodozol.

HOGYAN TALÁLHATNÁNK MEG BELSŐ NYUGALMUNKAT ÉS SZABADULHATNÁNK MEG A FENTI ÁLLAPOTBÓL EBBEN A HAJSZOLT VILÁGBAN?

Nagy kihívás ez azok számára, akik szenzitív típusúak, munkájuk, hivatásuk által mentálisan túlterheltek, magánéleti válságban vannak. Jelen társadalmunkra jellemző, hogy mindenki „túljáratja” az agyát, szüntelen özönlik az inger be az agyba, a kiüresedés rutinja pedig elmarad.

MELYIK EMBER ÉR ELŐBB HOSSZÚ TÁVON CÉLBA AZ AUTÓJÁVAL? AMELYIK ÁLLANDÓAN CSAK A GÁZT NYOMJA ÉS NEM ISMERI A FÉKET VAGY AZ, AKI A GÁZT ÉS A FÉKET IS HASZNÁLJA?

Akkor, amikor elfeledkezünk a fékről, a kiüresedésről, jönnek a tünetek. A rohanó világ, a túl sok impulzus, a munkahelyi- és magánéleti konfliktusok egyenes következtében létrejön a stressz és ez csak az ördögi kör kezdete.

A szervezet tartós készenléti állapota következtében kialakul a krónikus kimerültség, ami paradox módon alvászavarokat hoz létre. Hiába érez nagyfokú fáradtságot a kimerült ember, mégsem tud aludni. Az alváshiány következtében végtelenül sötétnek látja a világot, a teste elnehezült, az agya koncentrációs és memória zavarokkal küzd. Az alváshiány további stresszt okoz, felboríthatja a hormonális egyensúlyt és az ördögi kör tovább nő vagy kezdődik elölről.

AZ ALÁBBI ÖRDÖGI KÖR EGYENES ÚT A KRÓNIKUS BETEGSÉGEK KIALAKULÁSÁHOZ, KORAI HALÁLHOZ ÉS SÚLYOS BALESETEKHEZ IS VEZETHET!

Az alvás a legelemibb biológiai szükségletek egyike, hiszen ekkor regenerálódik a test, ilyenkor történik a mentális-, érzelmi feldolgozás az agyban. Ennek hiánya súlyos következményekkel jár!

Az altatók, nyugtatók – legyen szintetikus vagy gyógynövény alapú – nagyon jó segítséget adhatnak akut fázisban, de ha krónikussá vált a probléma, nem nehéz kikövetkeztetni, hogy nem a megfelelő megoldást választottuk.

Milyen lapokat oszt az élet, ezt nem mi választjuk, de azt igen, hogy mindezekre hogyan reagálunk.

A kimerült, energiahiányos ember nem képes úgy teljesíteni, ahogy azt elvárják tőle akár a családban, akár a munkahelyen és képtelen az életet örömmel szemlélni.

  Egyre több nehézséggel és lemondással jár az élete:

  A munkában nem tud hatékony lenni, ezért fogynak a bevételei, például nem tud ügyfelet szerezni, csökkentik/nem emelik a fizetését vagy akár ki is rúghatják.

  Ha vállalkozó, nem lesz energiája a sokrétű feladatok elvégzéséhez.

  Managerként egy fontos tárgyalás sikertelenné válhat az állapota miatt.

  Kínos szituációkba kerülhet a memória problémák okán. Nem jutnak eszébbe szavak nyilvános beszédkor vagy elfelejt egy fontos időpontot.

  Állandóan attól retteg, mikor tör ki rajta a pánik, ezért inkább nem is megy sehová. Az élete beszűkül.

  Az állandó fáradtság miatt nincs kedve elmenni egy táncos partira vagy koncertre, amit azelőtt imádott.

  A barátai, kollégái eltávolodnak tőle, hisz kinek van kedve egy olyan negatív (pedig csak fáradt!) emberrel barátkozni.

  A kimerültség miatt gyengül az immunrendszere, gyakrabban megbetegszik, táppénzre kell mennie.

  Hosszasan bolyong az egészségügy útvesztőiben. Órákat ül a rendeléseken.

  Az enerváltság türelmetlenné, ingerültté teszi, a közelében lévők isszák meg a levét.

  Csökken a nemi vágya. Partnerének gyakran mond nemet a közeledésére, ezért kapcsolata válságba kerülhet.

  Külső megjelenése kevéssé sem vonzó a megviselt állapota miatt. Bőre száraz, fakó, ráncai elmélyültek, szeme alatt sötét árkok.

  Hogyan lehet kilépni ebből a kilátástalannak tűnő helyzetből

   – gyógyszer nélkül

    – vagy kevesebb gyógyszerrel?

     Annak érdekében, hogy hosszú távon és tartósan megoldódjanak a panaszok meg kell szabadulni az eddigi önpusztító gondolati mintázatoktól, időt és teret kell biztosítani a regenerációra, az elveszített testi-, lelki- és mentális balansz helyreállítására.

     VAN KIÚT AZ ÖRDÖGI KÖRBŐL!

     A természetgyógyász másképp közelíti meg a problémát, mint az allopátiás orvosi rendelőkben. Az egész embert nézi, nem csak a tünetet.

     A problémakört több oldalról kell megtámogatni, hiszen az ember nem színtiszta matéria, és ebben a bonyolult rendszerben minden mindennel összefügg.

     Lefoglalom az időpontomat a 30 perces ingyenes állapotfelmérésre.

      

     Amikor egy edénybe vizet csepegtetünk, előbb-utóbb megtelik, elkezd kifolyni belőle a víz és eláraszt mindent. Ha lenne egy levezető csap, akkor ki tudnánk küszöbölni ezt a hibát.

     Ugyan így van ez az elménkkel is. Amikor folyamatosan megy be a temérdek inger, de nincs idő és mód arra, hogy kivezessük a sok felesleges észlelés, érzékelés által lett gondolatot, olyankor beindul a stressz alapú problémakör, ami változatos egészségügyi problémák formájában kiteljesül. Tehát el kell jutnunk a végső célig, hogy kiépítsük az elménk „leveztő csapját”.

     LEHETŐSÉGET KELL BIZTOSÍTANI ÖNMAGUNKNAK A CÉLIRÁNYOS PIHENÉSRE, HOGY BEINDULHASSON A REGENERÁCIÓ. (Gondoljunk csak az autóra fék nélkül.)

     Az elme tehermentesítésére, megnyugtatására több lehetőség van. Leghatékonyabb, amikor a passzív (én végzem a kezelést), és az aktív (kliens otthon végzi a feladatokat) módszereket kombináljuk.

     cryMi lesz, ha ma sem tudok időben elaludni, és most sem pihenem ki magamat?

     yellLehetséges, hogy bele fogok őrülni, vagy valamilyen komoly betegségem lesz az alváshiánytól?

     undecidedMi történik, ha holnap már az ébresztőt sem hallom meg és elalszom?

     frownAttól félek kirúgnak! Hogy fogok akkor megélni?

     embarassedMit vegyek be, hogy végre ki tudjam magam aludni?

      

     ENGEM IS FOGLALKOZTATTAK EZEK A KÉRDÉSEK…

     Miért engem válassz?

     Olyan alternatív terapeuta vagyok, aki maga is ismerte a súlyos álmatlanság, krónikus stressz és kimerültség és azok következményeinek problémáját.

     Célom abban segíteni, hogy a a pihenés ne egy démoni kihívás legyen a számodra. A regeneráció által energia szinted növekedjen, boldogabb és sikeresebb lehess az élet valamennyi területén. Úgy tudj teljesíteni, ahogyan szeretnél.

     Fontosnak tartom a szervezet egyensúlyi állapotának megteremtését fizikai, mentális és lelki területen egyaránt.

     Mit várhatsz tőlem?

     Heti 1x 60 perc konzultációs foglalkozást.

     Részletesen átbeszéljük a problémádat.

     Személyre szabott kezelési tervet állítok össze.

     Egyszerű gyakorlatokat, amiket a napi rutin részeként alkalmazva visszaszerzed egyensúlyodat.

     Lépésről lépésre vezetlek az elméd elcsendesítéséig.

     A terápia részeként idegrendszeri kezelést és speciális masszázst ami gyors, hatékony segítség a felborult egyensúly helyreállítására.

     Életvezetési, táplálkozási segítség nyújtást.

     Mire fogsz választ kapni?

     Mit tegyél, hogy kivédd a distressz káros hatásait?

     Mit kell elkerülni a jó alvás érdekében?

     Mi az amit tenned kell, hogy megúszd az álmatlan éjszakát?

     Gyógyszert szedj vagy gyógynövény is elég?

     Hogyan tudod enyhíteni az álmatlanság következtében kialakult vérnyomás-, emésztési- és hormonális- problémát?

     Hogyan alakítsd ki az egészséges egyensúlyt és ritmust? Hogyan illeszd be mindezt a mindennapjaidba?

     Milyen érzés nyugodtan, kipihenten élni?

     A világot ismét rózsaszín szemüvegen át szemlélheted. Az életöröm előbb félénken, majd egyre bátrabban kikukucskál rejtekhelyéről. A depresszív hangulatnak búcsút inthetsz.

     R

     Eltűnnek a hatalmas sötét karikák a szemed alól. A stressztől befeszült arcizmaid ellazulnak, a ráncok kisimulnak. Szebbnek látszol, amikor jól tudsz aludni.

     A vérnyomás problémád konszolidálódhat, a ciklusod rendeződhet. A hormonális egyensúly hiány miatti plusz kilók eltűnhetnek.

     R

     Végre, úgy érzed több energiád van. Újra van erőd sportolni, a munkahelyi teljesítményed is fokozódik. Sikeresebb leszel az életben.

     Foglalj időpontot egy ingyenes és kötetlen telefonos konzultációra, ahol felmérem az állapotodat és felvázolom a személyre szabott megoldási lehetőséget.

     A maximum 30 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

     Ez a 30 perc kizárólag Rólad szól, a Te problémáidat vizsgáljuk meg közelebbről.

     Ha a konzultáció során úgy látjuk, érdemes a terápiát elkezdeni, akkor felajánlom a lehetőséget.

     A konzultáció regisztrációhoz kötött. Az időpontfoglalás után e-mailedre küldött kérdőív válaszai alapján készülök fel a beszélgetésre.

     A konzultáció azért ingyenes, hogy el tudjam dönteni beletartozol-e a kompetenciámba. (ha nem, átirányítalak egy másik szakemberhez).

     IDŐPONTFOGLALÁS INGYENES KONZULTÁCIÓRA ► Kérem, az időpontfoglaláshoz töltsd ki az űrlapot és az utána lévő kérdőívet!

     Kattints a gombra

     GDPR

     6 + 3 =