Foglalj időpontot egy kötetlen, ingyenes telefonos konzultációra.

 

Lefoglalom az időpontomat a 45 perces ingyenes állapotfelmérésre.

Teljesítményorientált vagy, de az álmatlanság és a stressz elszívja minden energiád?

Hogy érzed magad?

Túl sok a stressz az életedben, az állandó teljesítménykényszer és a levezetetlen feszültségek egy olyan negatív spirálba tesznek, ahol a saját pihenésedet is önpusztító módon szabotálod.

Gondolataid nem hagynak nyugodni, a túlstimuláltság, az egész napos ingercunami szétfeszíti a fejed, türelmetlenné, ingerültté válsz.

Kezdeti alvási gondjaid keletkeztek, nem tudod magad kipihenni, ezért folyamatosan romlik a teljesítményed és pocsék a hangulatod.

Rendszeresen csődöt mondasz az alvásban, a kialvatlanság miatt ingerültté, feszültté, búskomorrá válsz és elszigetelődsz a barátaidtól, még kedvenc szórakozásod is terhel.

Végre sikerült elaludnod este, de hajnalban felébredsz és nem tudsz újból elaludni, hiszen már azon jár az agyad, mindjárt kelni kell.

Hónapok, évek óta fennálló krónikus alvási problémáid vannak, ami lenyomatot képezett a szervezeteden, arcodon. Az enerváltságot testi problémák tetézik. A külsőd leamortizált.

Gyógyszereket szedsz, hiszen a krónikus stressz és álmatlanság nem kíméli a szervezetedet. Vérnyomás-, szív panaszok, hormon egyensúlyhiány, emésztési gondok, depresszió és akár szuicid gondolatok is felmerülhetnek.

Folyamatosan azon dilemmázol gyógyszert vegyél be vagy gyógynövényt használj. Van úgy, hogy a legradikálisabb altató sem használ és attól rettegsz, ki fognak rúgni vagy csődbe megy a vállalkozásod.
Állandóan kimerült vagy, emberi kapcsolataid romokban hevernek és egy lakatlan szigetről álmodozol.

Miért engem válassz?

Olyan alternatív terapeuta vagyok, aki maga is ismerte a súlyos álmatlanság, krónikus stressz és kimerültség és azok következményeinek problémáját.

Célom abban segíteni, hogy a a pihenés ne egy démoni kihívás legyen a számodra. A regeneráció által energia szinted növekedjen, boldogabb és sikeresebb lehess az élet valamennyi területén. Úgy tudj teljesíteni, ahogyan szeretnél.

Fontosnak tartom a szervezet egyensúlyi állapotának megteremtését fizikai, mentális és lelki területen egyaránt.

Mit várhatsz tőlem?

Heti 1x 60 perc konzultációs foglalkozást.

Részletesen átbeszéljük a problémádat.

Személyre szabott kezelési tervet állítok össze.

Egyszerű gyakorlatokat, amiket a napi rutin részeként alkalmazva visszaszerzed egyensúlyodat.

Lépésről lépésre vezetlek az elméd elcsendesítéséig.

A terápia részeként idegrendszeri kezelést és speciális masszázst ami gyors, hatékony segítség a felborult egyensúly helyreállítására.

Életvezetési, táplálkozási segítség nyújtást.

Mire fogsz választ kapni?

Mit tegyél, hogy kivédd a distressz káros hatásait?

Mit kell elkerülni a jó alvás érdekében?

Mi az amit tenned kell, hogy megúszd az álmatlan éjszakát?

Gyógyszert szedj vagy gyógynövény is elég?

Hogyan tudod enyhíteni az álmatlanság következtében kialakult vérnyomás-, emésztési- és hormonális- problémát?

Hogyan alakítsd ki az egészséges egyensúlyt és ritmust? Hogyan illeszd be mindezt a mindennapjaidba?

Milyen érzés nyugodtan, kipihenten élni?

A világot ismét rózsaszín szemüvegen át szemlélheted. Az életöröm előbb félénken, majd egyre bátrabban kikukucskál rejtekhelyéről. A depresszív hangulatnak búcsút inthetsz.

R

Eltűnnek a hatalmas sötét karikák a szemed alól. A stressztől befeszült arcizmaid ellazulnak, a ráncok kisimulnak. Szebbnek látszol, amikor jól tudsz aludni.

A vérnyomás problémád konszolidálódhat, a ciklusod rendeződhet. A hormonális egyensúly hiány miatti plusz kilók eltűnhetnek.

R

Végre, úgy érzed több energiád van. Újra van erőd sportolni, a munkahelyi teljesítményed is fokozódik. Sikeresebb leszel az életben.

Alvásjavító és Stresszoldó Terápia 1.0

Foglalj időpontot egy ingyenes és kötetlen telefonos konzultációra, ahol felmérem az állapotodat és felvázolom a személyre szabott megoldási lehetőséget.

A maximum 30 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ez a 30 perc kizárólag Rólad szól, a Te problémáidat vizsgáljuk meg közelebbről.

Ha a konzultáció során úgy látjuk, érdemes a terápiát elkezdeni, akkor felajánlom a lehetőséget.

A konzultáció regisztrációhoz kötött. Az időpontfoglalás után e-mailedre küldött kérdőív válaszai alapján készülök fel a beszélgetésre.

A konzultáció azért ingyenes, hogy el tudjam dönteni beletartozol-e a kompetenciámba. (ha nem, átirányítalak egy másik szakemberhez).

IDŐPONTFOGLALÁS INGYENES KONZULTÁCIÓRA ► Kérem, az időpontfoglaláshoz töltsd ki az űrlapot és az utána lévő kérdőívet!

Kattints a gombra

GDPR

5 + 15 =