Foglalj időpontot egy kötetlen, ingyenes telefonos konzultációra.

 

Lefoglalom az időpontomat a 30 perces ingyenes állapotfelmérésre.

Teljesítményorientált vagy, de az álmatlanság és a stressz elszívja minden energiád?

„A munkámban, a magánéletben is maximalista vagyok, több végéről égetem a gyertyát. Túl nagy a nyomás, kimerültem. Hiába vagyok fáradt mégsem alszom jól, nincs kedvem semmihez és pánik tünetek is megjelentek.”

Hogy érzed magad?

STRESSZ

Túl sok a stressz az életedben, az állandó teljesítménykényszer és a levezetetlen feszültségek egy olyan negatív spirálba tesznek, ahol a saját megújulásodat önpusztító módon szabotálod.

PÁNIK

Bemész egy bevásárló központba (vagy más szituációban) és derült égből villámcsapásként jönnek a tünetek; kimelegszel, szédülsz, elhagy az erőd, a szíved kalapál.

ELHÍZÁS vagy SOVÁNYSÁG

Stressz és az alváshiány mindenkire másképp hat. Egyes emberek túlsúlyossá válnak, míg mások lefogynak. Mindkét állapot azt mutatja, hogy felborult a szervezet egyensúlya.

ÁLMATLANSÁG

Rendszeresen csődöt mondasz az alvásban, a kialvatlanság miatt ingerültté, feszültté, búskomorrá válsz és elszigetelődsz a barátaidtól, még kedvenc szórakozásod is terhel. Végtelenül nehezedre esik a munkádra koncentrálni. Valahogy semmi nem sikerül úgy, ahogy szeretnéd.

KIMERÜLTSÉG

Nehezen vészeled át a napokat, bármit csinálsz, nagyon hamar elfáradsz és szeretnél lepihenni. Az arcod nyúzott, a testtartásod görnyedt.

SZORONGÁS

Szinte állandó nyugtalan, szorongó állapotban vagy, amitől nagyon szeretnél megszabadulni, de minél inkább akarod, annál inkább veled van.

DEPRESSZIÓ

Hiába próbálkozol, képtelen vagy örülni az életnek. A környezetedet nem tudod rendben tartani, rendetlen, ami tükrözi a belső állapotodat. Sikertelen vagy, hiszen a belső fényed elveszett.

KIÉGÉS

A munkádat gépiesen, örömtelenül végzed. Alvászavar nehezíti az életed, stressz görbéd egyre emelkedik és stagnál a magasban.  Végtelen fáradtságot érzel és egy lakatlan szigetről álmodozol.

LIBIDÓ

Az fokozott állandósult készenléti állapotban a szervezet kifárad, legyengül és az okos tesetd ilyenkor a túlélésre és nem a fajfenntartásra összpontosít, ezért csökkenhet a libidód. Mindezt a párkapcsolat sínyli meg. A szex jó stressz csökkentő, de a elenyésző intim együttlét nem opció az alap probléma megoldására.

HOGYAN TALÁLHATNÁNK MEG BELSŐ NYUGALMUNKAT ÉS SZABADULHATNÁNK MEG A FENTI ÁLLAPOTBÓL EBBEN A HAJSZOLT VILÁGBAN?

Nagy kihívás ez nemcsak azok számára, akik szenzitív típusúak.

Az emberek túlnyomó többsége munkája, hivatása által mentálisan túlterhelt, magánéleti-, közérzeti-, egészségügyi válságban van.

Jelen társadalmunkra jellemző, hogy mindenki „túljáratja” az agyát, szüntelen özönlik az inger be az agyba. Feladat, kötelesség, tennivaló vég nélkül, majd család, programok, szórakozás… a kiüresedés rutinja pedig elmarad.

Nem csoda, hogy a vegetatív idegrendszer egyensúlya felborul és ez hozza magával a testi, mentális, érzelmi panaszokat.

MELYIK EMBER ÉR ELŐBB HOSSZÚ TÁVON CÉLBA AZ AUTÓJÁVAL? AMELYIK ÁLLANDÓAN A GÁZT NYOMJA ÉS NEM ISMERI A FÉKET VAGY AZ, AKI A GÁZT ÉS A FÉKET IS HASZNÁLJA?

Akkor, amikor elfeledkezünk a fékről, a kiüresedésről, jönnek a tünetek. A rohanó világ, a túl sok impulzus, a munkahelyi- és magánéleti konfliktusok egyenes következtében létrejön a stressz és ez csak az ördögi kör kezdete.

A szervezet tartós készenléti állapota következtében kialakul a krónikus kimerültség, ami paradox módon alvászavarokat hoz létre. Hiába érez nagyfokú fáradtságot a kimerült ember, mégsem tud aludni.

Az alváshiány következtében végtelenül sötétnek látja a világot, a teste elnehezült, az agya koncentrációs és memória zavarokkal küzd. Az alváshiány további stresszt okoz, felboríthatja a hormonális egyensúlyt és az ördögi kör tovább nő vagy kezdődik elölről.

AZ ALÁBBI ÖRDÖGI KÖR EGYENES ÚT A KRÓNIKUS BETEGSÉGEK KIALAKULÁSÁHOZ, KORAI HALÁLHOZ ÉS SÚLYOS BALESETEKHEZ IS VEZETHET!

 

ALVÁS A TERMÉSZET DOKTORA

Az alvás a legelemibb biológiai szükségletek egyike, hiszen ekkor regenerálódik a test, ilyenkor történik a mentális-, érzelmi feldolgozás az agyban.

Ennek hiánya súlyos következményekkel jár!

Az altatók nagyon jó segítséget adhatnak akut fázisban, azonban nem elhanyagolhatóak a mellékhatások és csak rövid ideig szedhetők.

A természet mindig ad segítséget az ember bajaira! A gyógynövényt és idegrendszert támogató, vitaminokat és nyomelemeket tartalmazó táplálékkiegészítő egy nagyszerű segítő lehet.

Milyen lapokat oszt az élet, ezt nem mi választjuk, de azt igen, hogy mindezekre hogyan reagálunk.

Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy minden mentális és érzelmi probléma mögött ott van a testi balansz hiány is.

EGY JÓ ALVÁS UTÁN A VILÁG MEGSZÉPÜL!

A sáfrányt napfényfűszerként is említik, már az ókorban is használták ételek ízesítésére és gyógyításra egyaránt.

Napjainkban álmatlanság, depresszió ellen, pszichológiai- és szexuális funkciók javítására népszerű.

A stressz enyhítésében, a hangulat javításában, a jó közérzet erősítésében, az alvás és a libidó javításában fekete öves segítő. Támogatja az idegrendszer és az agy egészséges működését, hozzájárulhat a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez.

DEPRESSZIÓ OK VAGY KÖVETKEZMÉNY?

A depresszió alvászavarokat okozhat.

Az alváshiány depressziót eredményezhet.

A kimerültség depresszióhoz vezethet.

De vajon melyik volt előbb?

Minden ember más, ezért élethelyzetüket egyedien kell megvizsgálni.

A kimerült, energiahiányos ember nem képes úgy teljesíteni, ahogy azt elvárják tőle akár a családban, akár a munkahelyen és képtelen az életet örömmel szemlélni.

  Egyre több nehézséggel és lemondással jár az élete:

  A munkában nem tud hatékony lenni, ezért fogynak a bevételei, például nem tud ügyfelet szerezni, csökkentik/nem emelik a fizetését vagy akár ki is rúghatják.

  Ha vállalkozó, nem lesz energiája a sokrétű feladatok elvégzéséhez.

  Managerként egy fontos tárgyalás sikertelenné válhat az állapota miatt.

  Kínos szituációkba kerülhet a memória problémák okán. Nem jutnak eszébbe szavak nyilvános beszédkor vagy elfelejt egy fontos időpontot.

  Állandóan attól retteg, mikor tör ki rajta a pánik, ezért inkább nem is megy sehová. Az élete beszűkül.

  Az állandó fáradtság miatt nincs kedve elmenni egy táncos partira vagy koncertre, amit azelőtt imádott.

  A barátai, kollégái eltávolodnak tőle, hisz kinek van kedve egy olyan negatív (pedig csak fáradt!) emberrel barátkozni.

  A kimerültség miatt gyengül az immunrendszere, gyakrabban megbetegszik, táppénzre kell mennie.

  Hosszasan bolyong az egészségügy útvesztőiben. Órákat ül a rendeléseken.

  Az enerváltság türelmetlenné, ingerültté teszi, a közelében lévők isszák meg a levét.

  Csökken a nemi vágya. Partnerének gyakran mond nemet a közeledésére, ezért kapcsolata válságba kerülhet.

  Külső megjelenése kevéssé sem vonzó a megviselt állapota miatt. Bőre száraz, fakó, ráncai elmélyültek, szeme alatt sötét árkok.

  Hogyan lehet kilépni ebből a kilátástalannak tűnő helyzetből

   – gyógyszer nélkül

    – vagy kevesebb gyógyszerrel?

     Annak érdekében, hogy hosszú távon és tartósan megoldódjanak a panaszok meg kell szabadulni az eddigi önpusztító gondolati mintázatoktól, időt és teret kell biztosítani a regenerációra, az elveszített testi-, lelki- és mentális balansz helyreállítására.

     A Zinzino Viva+ egy teljesen organikus, gyógynövény alapú táplálékkiegészítő, természetes antidepresszáns, idegrendszer harmonizáló hatással.

     A sáfrány bibe szabadalmaztatott kivonata, jód, C vitamin és magnézium átölelően gondoskodik arról, hogy a stressz, az álmatlanság, a depresszió, a fáradtság, a pánik és a kiégés kínzó tünetei elsimuljanak, átadhasd magad a regenerációnak és végre fellélegezve azt mondhasd „sokkal jobban vagyok”.

     GYÓGYFÜRDŐ AZ ELMÉNEK

     A luxus kényelmével borítja be bőrödet, feloldja a feszültséget, és segít ellazulni!

     JÓ ÉJSZAKAI ALVÁS

     Természetes módon segíti elő a pihentető, mélyebb alvást.

     ÚJ GENERÁCIÓS TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

     Az affron® a sáfránykivonatok új, szabadalmaztatott generációja. Aluszékonyság és kimerültség esetén segít visszanyerni az éberséget, valamint javítja a koncentrációt, a tanulás hatékonyságát, a memóriát és a gondolkodási folyamatokat.

     ÉRTÉKESEBB AZ ARANYNÁL

     A sáfrány a világ legdrágább fűszere, ára magasabb, mint az aranyé. Az értéke azonban túlmutat a puszta szépségén, illatán vagy ízén: abban van, ahogyan a jó közérzethez hozzájárul.

     BOLDOG ÉLET

     A sáfrányt „napfényfűszer”-nek is nevezik. Nemcsak jellegzetes színe miatt, hanem azért is, mert segíthet a vidámabb hangulat és a jobb közérzet elérésében. Ha pihentetőbb kikapcsolódásra és a hatékonysága fokozására vágysz, legyen mindig kéznél a Viva+. Nincs jobb érzés annál, mint amikor a legjobb formánkban vagyunk!

     VAN KIÚT AZ ÖRDÖGI KÖRBŐL!

     A természetgyógyász másképp közelíti meg a problémát, mint az allopátiás orvosi rendelőkben. Az egész embert nézi, nem csak a tünetet.

     A problémakört több oldalról kell megtámogatni, hiszen az ember nem színtiszta matéria, és az is nagy tévedés, hogy minden betegség lelki okok miatt van. Az ember bonyolult rendszerében minden mindennel összefügg.

     Lefoglalom az időpontomat a 30 perces ingyenes állapotfelmérésre.

     MI AZ ELSŐ LÉPÉS A MEGOLDÁS FELÉ?

     Amikor egy edénybe vizet csepegtetünk, előbb-utóbb megtelik, elkezd kifolyni belőle a víz és eláraszt mindent. Ha lenne egy levezető csap, akkor ki tudnánk küszöbölni ezt a hibát.

     Ugyan így van ez az elménkkel is. Amikor folyamatosan megy be a temérdek inger, de nincs idő és mód arra, hogy kivezessük a sok felesleges észlelés, érzékelés által lett gondolatot, olyankor beindul a stressz alapú problémakör, ami változatos egészségügyi problémák formájában kiteljesül.

     A stressz által okozott tünetek listája szinte végtelen hosszúságú!

     Tehát el kell jutnunk a végső célig, hogy kiépítsük az elménk „leveztő csapját” és megfelelően tápláljuk a testünket, hogy stabil legyen.

     LEHETŐSÉGET KELL BIZTOSÍTANI ÖNMAGUNKNAK A HATÉKONY PIHENÉSRE, HOGY BEINDULHASSON A REGENERÁCIÓ. (Gondoljunk csak az autóra fék nélkül.)

     cryMi lesz, ha ma sem tudok időben elaludni, és most sem pihenem ki magamat?

     yellOlyan kimerült vagyok, hogy bírom ki ezt a napot?

     undecidedMi történik, ha holnap már az ébresztőt sem hallom meg és elalszom?

     frownAttól félek kirúgnak! Hogy fogok akkor megélni?

     embarassedHogyan szabaduljak meg a pániktól?

     cry Mit tegyek, hogy ne szorongjak?

     undecided Hogyan szerezzem vissza a régi énemet?

     ENGEM IS FOGLALKOZTATTAK EZEK A KÉRDÉSEK…

      

     Miért engem válassz?

     Olyan alternatív terapeuta vagyok, aki maga is ismerte a súlyos álmatlanság, krónikus stressz és kimerültség, depresszió és azok következményeinek problémáját.

     Célom abban segíteni, hogy a a pihenés ne egy démoni kihívás legyen a számodra. A regeneráció által energia szinted növekedjen, boldogabb és sikeresebb lehess az élet valamennyi területén. Úgy tudj teljesíteni, ahogyan szeretnél.

     Fontosnak tartom a szervezet egyensúlyi állapotának megteremtését fizikai, mentális és lelki területen egyaránt.

     Mit várhatsz tőlem?

     Részletesen átbeszéljük a problémádat.

     Személyre szabott kezelési tervet állítok össze.

     Rendbe tesszük az életmódod minden egyes területét, amihez rendszeres segítségnyújtást kapsz.

     Ha mindent beleadsz, pár hónap múlva más ember mosolyog vissza rád a tükörből.

     Állapotod javulása után megbeszélheted az orvosoddal a gyógyszereid adagjának csökkentését vagy elhagyását.

     Mire fogsz választ kapni?

     Hogyan csökkentsd a stressz szinted és növeld életerődet?

     Hogyan javíts a hangulatodon?

     Mit tegyél, hogy ne a fáradtság és enerváltság uralkodjon mindennapjaidon?

     Mit kell elkerülni a jó alvás érdekében?

     Mi az amit tenned kell, hogy megúszd az álmatlan éjszakát?

     Gyógyszert szedj vagy gyógynövény is elég?

     Hogyan tudod enyhíteni a stressz és alváshiány következtében kialakult vérnyomás-, emésztési- és hormonális- problémát?

     Hogyan szabadulj meg a pániktól, szorongástól?

     Milyen érzés nyugodtan, kipihenten élni?

     A világot ismét rózsaszín szemüvegen át szemlélheted. Az életöröm előbb félénken, majd egyre bátrabban kikukucskál rejtekhelyéről. A depresszív hangulatnak búcsút inthetsz.

     R

     Eltűnnek a hatalmas sötét karikák a szemed alól. A stressztől befeszült arcizmaid ellazulnak, a ráncok kisimulnak. Szebbnek látszol, amikor jól tudsz aludni.

     A vérnyomás problémád konszolidálódhat, a ciklusod rendeződhet. A hormonális egyensúly hiány miatti plusz kilók eltűnhetnek.

     R

     Végre, úgy érzed több energiád van. Újra van erőd sportolni, a munkahelyi teljesítményed is fokozódik. Sikeresebb leszel az életben.

     Az esszenciális tápanyagokban tartósan szegény étrend mind mentális, mind fiziológiai szempontból zavarokat okozhat a szervezetünkben. Befolyásolhatja alvásunkat, memóriánkat és koncentrációs képességünket.

     A VIVA+ tartalmaz C-vitamint és magnéziumot, amelyek hozzájárulnak a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez, valamint a normál pszichológiai működéshez, hogy a lehető legjobban érezd magad.

     Az affron® kivonatot csúcstechnológiás eljárással nyerik ki a spanyol sáfránybibékből. Tabletta formulájának köszönhetően könnyedén változtathatjuk a dózist igénynek megfelelően.

     Foglalj időpontot egy ingyenes és kötetlen telefonos konzultációra, ahol felmérem az állapotodat és felvázolom a személyre szabott megoldási lehetőséget.

     A maximum 30 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

     Ez a 30 perc kizárólag Rólad szól, a Te problémáidat vizsgáljuk meg közelebbről.

     Ha a konzultáció során úgy látom, tudunk együttműködni, akkor felvázolom a lehetőségeket az állapotod javítása érdekében.

     A konzultáció regisztrációhoz kötött. Az időpontfoglalás után e-mailedre küldött kérdőív válaszai alapján készülök fel a beszélgetésre.

     A konzultáció azért ingyenes, hogy el tudjam dönteni beletartozol-e a kompetenciámba. (ha nem, átirányítalak egy másik szakemberhez).

     IDŐPONTFOGLALÁS INGYENES KONZULTÁCIÓRA ► Kérem, az időpontfoglaláshoz töltsd ki az űrlapot és az utána lévő kérdőívet!

     Kattints a gombra

     GDPR

     2 + 3 =