Az Alternatív Alváscentrum elhelyezkedését tekintve is az elme megnyugvását szolgálja. Csodás természetvédelmi terület lábánál helyezkedik el, ahol elképesztő nyugalom várja a gyógyulni, megújulni vágyókat. Az EXKLUZÍV CSOMAGban az ayurvedikus kezelések és a jógaterápia kifejezetten álmatlansággal és idegrendszeri problémákkal küzdők részére lett összeállítva.

NÉMETH ORSOLYA, természetgyógyász, alternatív masszázs- és mozgásterapeuta, ayurvedikus jógaterapeuta

ERDŐTERÁPIA

A stressz alapú betegségek egyre nagyobb problémát jelentenek a modern társadalmak emberének, japán kutatók felismerték, hogy a természetben töltött idő, például egy kellemes erdei séta, célirányos könnyű mozgásos-légzéses, meditációs gyakorlatokkal jótékony hatású.
A Erdőterápia CSÖKKENTI a STRESSZT, RELAXÁL,
ezáltal

🌲 jobb lesz az alvás
🌳 erősebbé válik a legyengült immunrendszer
🌲 helyrebillenhet a vérnyomás
🌳 csökkenhet a vércukorszint
🌲 javulhat a vérkeringés és az anyagcsere
🌳 javulhat a koncentrációs képesség és a memória
🌲 növeli a természetes ölősejtek számát (ezek a sejtek veszik fel a harcot a daganatokkal és a fertőzésekkel),
🌳 csökkenhet a feszültség-szorongás, a düh és a kimerültség

 

HELYSZÍN – Vissza a természetbe!

14 napos terápiás, ALVÁSJAVÍTÓ & STRESSZOLDÓ EXKLUZÍV AJÁNLAT a vulkanikus eredetű Ság-hegy különleges atmoszférájában…. A hely önmagában gyógyító értékkel bír.

A hegy oldalában, a természetvédelmi terület kezdeténél találhatóak a külön-külön bejárattal rendelkező apartman házak, amelyek úgy lettek kialakítva, hogy a stressztől megfáradt ember el tudjon vonulni a rohanó világ elől. A kezelések itt lényegesen hatékonyabbak, mintha városi környezetben történnének, hiszen van idő és tér a kiüresedéshez, ezáltal a megújuláshoz, az idegrendszer egyensúlyának helyreállításához.

Hol található?

Az elképesztő atmoszférával rendelkező Ság-hegyen, a természetvédelmi terület mellett található az ALTERNATÍV ALVÁSCENTRUM.
A terápia hatásának maximalizálása érdekében kényelmes, fantasztikus kilátással rendelkező elvonulóházakban töltheted az időszakot. A kezeléseknek és a nyugodt környezetnek hála, eltávolodva a világtól, az idegrendszered megnyugszik.
Lapozd át, íme a csoda hely: