ELMÉD ÉPÍT VAGY ROMBOL – de egy biztos – állandóan azon munkálkodik, hogy beültessen a Boldogság-Szenvedés nevű hullámvasútba

Az elmédnek van egy tulajdonsága, állandóan dolgozik, gondolatokat gyárt, kitűnő alkotó és probléma generátor.

Amikor nem az alkotó, hanem a probléma generátor funkcióban vagy, az emlékezet viharaival küzdesz vagy a jövő kétségekkel teli ködében bolyongsz és nem a jelen örömteli (hiszen hogy is lehetne más) pillanattal foglalkozol legtöbbször rosszul érzed magad.
Olyankor, amikor minden vágyaid szerint történik a hullámvasút tetején boldog vagy, ellenben, ha ez nem így van, sőt ennek ellenkezője, a hullámvasút mélypontján szenvedsz.

Hogyan lehetne a hullámok amplitúdóját csökkenteni?

A gondolatáramlás sora végtelen….. egyik követi a másikat és sosincs vége…..

Talán csak kis mértékű diszkomfort érzésed van miatta, de az is lehet, hogy nem hagy aludni vagy krónikus stresszbe száműzöd magad és végül kimerülsz, tartósan megemelkedik a vérnyomásod, pulzusod, kedvetlen, apatikus, depressziós állapotba kerülsz, vagy álladóan szorongsz, netán pánikbeteg leszel. Ezekben az állapotokban elveszíted az önmagaddal és a világgal való jó kapcsolatodat. Kialvatlanságtól, energiahiánytól szenvedve nem fogsz tudni teljesíteni az életed egyetlen területén sem! Veszélybe kerülhet az egzisztenciád, az emberi kapcsolataid.

Energiahiányos állapotban, egy-egy nap túlélése komoly kihívást jelent.

A gondolatok által létrehozott stressz eredményeként az izmaid feszessé válnak, ennek hatására a meridiánokban áramló energia blokkolódik, egyes részeken energia többlet, míg más területen energiahiány alakul ki. Ezt úgy képzeld el, mint a kerti öntöző slagot, amikor megtekeredik. A cső egyik részében túl sok víz gyűlik össze, megnő a nyomás, míg másik részében nyomáshiány keletkezik és nem jön a víz a slagból.

Mikor idáig leküzdötted magad, elindultál egy nagyon meredek lejtőn, aminek vége egy hatalmas gödör, amibe bele esel.

Benne számtalan dologtól szenvedsz és nincs erőd felkapaszkodni. Lehet, „csak” nincs erőd elvégezni a feladataidat, halogatsz, függőségbe kerülsz, állandósult hasi fájdalmad van, mellkasi szorító érzést, szívtájéki szorítást, remegést érzel, kialvatlanság miatt csak vonszolod magad, hormonális egyensúlyhiány jön létre, meghízol, de a problémakör a szuicid gondolatokig vagy bármilyen (akár a rettegett) betegségig is elvezethet.

Tanácstalanul ténferegsz, nem tudod, hogyan lehetne elindulni a fenti világosság irányába, mert erőtlen vagy.

Ebben az állapotban egy hatalmas zombi és lúzer keverékeként próbálod élni az életed, ahogy belül szenvedsz, de kifelé megpróbálod palástolni. Másik véglet, amikor folyamatosan a gondjaidról beszélsz, nem tudsz róla lecsavarodni, mert annyira rosszul érzed magad, de mindez csak tovább visz a lefelé húzó spirálban. Az arcod és a testtartásod is azt prezentálja a világnak, nem vagy oké. Le vagy lassulva vagy be vagy gyorsulva, mindkettő jelzi a problémádat. Lehet, hogy gyógyszeres segítséget is igénybe vettél, aminek mellékhatásait érzed.
Sokan kigúnyolják az idegrendszeri problémákkal élőket, úgymond „dilis” holott ez éppolyan komoly betegség vagy állapot, mint példának okáért egy vakbélgyulladás.

Amikor gyengén, erőtlenül fekszel a gödör alján, és sajnálgatod magad, soha nem fogsz tudni felkapaszkodni és kimászni belőle.

Ha arra vársz, hogy valaki majd megfog és kihúz, azzal fogsz szembesülni, hogy saját erőd hiánya miatt visszazuhansz, hiába is próbált más rajtad segíteni. Meg kell, hogy erősödj a saját akaratodból és ezt másként nem tudod megtenni, mint tudatossággal. Először gyűjts egy kicsi erőt, majd még kicsivel többet és még egy kicsivel többet.

Amikor a tudatosságod randevúzik a segítő tudásával, biztos lehetsz benne, hogy ki fogsz jutni.

Kevésbé felismert tény, minden emberi kapcsolatod és a sikereid is energetikai alapon működnek, ezért sem lényegtelen az energetikai állapotod. Biztos már magad is észrevetted, amikor rosszul vagy minden eltávolodik tőled, ha sugárzol elkezded vonzani a lehetőségeket.

Ne érezd, hogy ciki segítséget kérni, ha arra van szükséged! Az ayurvedikus Shirodara idegrendszeri kezelés egy eszköz a sok közül, ami hatékony segítséget nyújt. Minden tudásomat tapasztalati úton szereztem!

Nincs időd rá?

Rosszul lenni van időd?

Sajnálod rá az anyagiakat?

Amíg rosszul vagy csak vonszolod magad! Ha jól leszel és utadon vagy, vissza fog hozzád jönni sokszorosan az önmagadba fektetett összeg!

Végleg eleged van az  állapotodból?

Kérd az ingyenes segítséget, amivel elindulhatsz https://dryoga.hu/ "KÉREM A TRÉNINGET" gombra kattintással.

Foglalj időpontot egy ingyenes és kötetlen telefonos konzultációra, ahol felmérem az állapotodat és felvázolom a személyre szabott megoldási lehetőséget.

A maximum 30 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ez a 30 perc kizárólag Rólad szól, a Te problémáidat vizsgáljuk meg közelebbről.

Ha a konzultáció során úgy látom, tudunk együttműködni, akkor felvázolom a lehetőségeket az állapotod javítása érdekében.

A konzultáció regisztrációhoz kötött. Az időpontfoglalás után e-mailedre küldött kérdőív válaszai alapján készülök fel a beszélgetésre.

A konzultáció azért ingyenes, hogy el tudjam dönteni beletartozol-e a kompetenciámba. (ha nem, átirányítalak egy másik szakemberhez).

IDŐPONTFOGLALÁS INGYENES KONZULTÁCIÓRA ► Kérem, az időpontfoglaláshoz töltsd ki az űrlapot és az utána lévő kérdőívet!

Kattints a gombra

GDPR

3 + 2 =