„Nem tudok aludni! Kikészítenek a munkahelyemen, mert nem oltattam be magam.”

Egy hónapja mondta ezt egy ismerősöm.

Ez a legrosszabb verzió ugyanis az alvás, pontosabban, a JÓ ALVÁS elengedhetetlenül szükséges az egészség megőrzéséhez és a jól működő immunrendszerhez egyaránt.

Egy hajtósabb, stresszesebb időszakban mindenki, így Te is megtapasztaltad az alváshiány hogyan hat az életminőségedre.
Fáradt, nyűgös, ingerlékeny, türelmetlen, kötekedő, fázékony leszel, kedvetlenség lesz úrrá rajtad, lelassul a reakció időd, memóriád, életminőséged, munkateljesítményed jelentősen romlik.
Folyamatosan fennálló alvászavar esetén egyértelműen romlik az immunrendszer működése, megnövekszik a 2-es típusú diabetes, szívbetegségek, magas vérnyomás, rákos megbetegedések kockázata.

AZ ÉLETED VESZÉLYBEN VAN, HA NEM ALSZOL JÓL!

Ayurvedikus (ősi indiai gyógyászat) szempontjából alváshiány növeli a vata doshát (levegő, tér elem) a testben, ami jellemzően idegrendszeri gondokat is eredményez, így tovább súlyosbítja a gyökérproblémát.
Milyen házi gyógymódokat vetettel már be? Enyhe esetben működhetnek, viszont súlyos, krónikus problémánál, olyanok, mint halottnak a csók!

 

Az alvászavarok okozta egészségkárosodás a népesség 45% érinti, tehát „globális járvány”-ról beszélhetünk – hangzott el Dr. Vida Zsuzsanna PhD neurológus, szomnológus előadásában.

Talán érdemes lenne ezzel a járvánnyal is foglalkozni!

Kérd ingyenes anyagomat „KÉREM A TRÉNINGET” gombra kattintással: www.dryoga.hu

Foglalj időpontot egy ingyenes és kötetlen telefonos konzultációra, ahol felmérem az állapotodat és felvázolom a személyre szabott megoldási lehetőséget.

A maximum 30 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ez a 30 perc kizárólag Rólad szól, a Te problémáidat vizsgáljuk meg közelebbről.

Ha a konzultáció során úgy látom, tudunk együttműködni, akkor felvázolom a lehetőségeket az állapotod javítása érdekében.

A konzultáció regisztrációhoz kötött. Az időpontfoglalás után e-mailedre küldött kérdőív válaszai alapján készülök fel a beszélgetésre.

A konzultáció azért ingyenes, hogy el tudjam dönteni beletartozol-e a kompetenciámba. (ha nem, átirányítalak egy másik szakemberhez).

IDŐPONTFOGLALÁS INGYENES KONZULTÁCIÓRA ► Kérem, az időpontfoglaláshoz töltsd ki az űrlapot és az utána lévő kérdőívet!

Kattints a gombra

GDPR

9 + 12 =